Volkswagen ID.3 1ST



Revolutie in evolutie


ID.3 inaugureaza noua era a mobilitatii electrice. Simtiti forta sa electrizanta. Lasati-va fascinat de designul sau avangardist. Beneficiati de autonomia sa practica. Viitorul este deja pregatit. Deci, haideti la bord si rezervati-va propria editie speciala ID.3 1ST
Putere: cuplu maxim de la demaraj
Autonomie: autonomie electrica de pana la 420 km (WLTP2)


Rezervati acum!


Rezervati editia speciala ID.3 1ST.


  • Fiti unul dintre primii care vor conduce ID.3 1ST, traind experienta aceasta inedita si spectaculoasa
  • Asigurati-va automobilul din aceasta editie speciala, cu elemente unice de design
  • Primiti noutati despre mobilitatea electrica si noul ID.3 1ST




Highlight-urile editiei speciale ID.3 1ST


Aici puteti descoperi prin ce se distinge ID.3 1ST si de ce anume este raspunsul inteligent optim la provocarile de maine. Interesant? Atunci vedeti ce are de oferit noul ID.3 1ST.


Sustenabilitate avangardista

Nimic nu este mai fascinant decat viitorul. Noile tehnologii creeaza noi oportunitati. Dar ne confruntam totusi cu provocari majore. De aceea, ID.3 1ST va ofera un concept absolut nou. Complet electric. Si mai ales: sustenabil. Este primul nostru automobil livrat clientilor cu o balanta ecologica neutra, gratie reducerii coerente a emisiilor de CO2 in intregul lant de furnizori si productie. Emisiile de CO2 ce nu pot fi sub nicio forma evitate sunt compensate cu proiecte de protectie a mediului.


Bucuria cuplului puternic

ID.3 1ST inseamna o experienta revolutionara electrizanta: cuplu maxim de la demaraj, acceleratie dinamica permanenta. Pe scurt: performante care vor accelera bataile inimii tuturor. Tot ce trebuie sa faceti pentru a trai aceasta experienta este sa urcati la bord si sa porniti la drum


Placerea continua a condusului

Modelele editie-speciala ID.3 1ST sunt livrate cu baterie de dimensiune medie (58 kWh, net). Modelul standard va fi disponibil chiar in trei variante, la cea de 58 kWh adaugandu-se versiunea cu baterie mica (45 kWh, net), cu care puteti conduce pana la 330 km (WLTP2) si cea cu bateria mare (77 kWh, net), cu autonomie de pana la 550 km (WLTP2). Vedeti deci, ca noi oferim modelul potrivit pentru aproape orice destinatie.


Electromobilitate pentru fiecare

Modelele ID. standard ofera mobilitate electrica revolutionara, cu tehnologie de ultima ora. Editia speciala ID.3 1ST dispune de elemente exclusive de design, de o baterie mai mare si autonomie crescuta. Astfel ca tot mai multi oameni vor putea trai deja de acum experienta viitorului mobilitatii.




Interactive Light

ID. este asemeni unui bun prieten care va ajuta in viata de zi cu zi. Conceptul luminilor este mai inteligent decat orice ati mai vazut vreodata la un autovehicul. Luminile masinii va saluta, va pot ajuta la navigatie si va spun sa apasati pedala de frana cand este detectat un pericol. Va pot chiar avertiza daca se apropie alti participanti la trafic cand iesiti din masina.


Farurile inteligente Matrix LED.

Cand va apropiati de ID., masina se "trezeste", va recunoaste si va saluta, ridicandu-si farurile Matrix LED. Acestea ilumineaza drumul optim si se pot adapta la orice fel de conditii ale mediului. Astfel, puteti conduce in maniera mai anticipativa.



Mai sunt doar cativa pasi pana la rezervarea editiei speciale ID.3 1ST





DasWeltAuto
Hai sa vorbim!