Tiguan Allspace

Spaţiul ideal pentru aventuri.

De la drumurile virajate de munte, la şoselele de coastă: cu Tiguan Allspace vă simţiţi ca acasă, oriunde aţi fi. Suveran, puternic şi cu un stil unic.

Design

Flexibilitate şi estetică: designul modelului Tiguan Allspace subliniază cu eleganţă punctele forte ale acestui automobil, punând accent pe stil şi calitate.

Conectivitate

Poate că trebuie să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Tiguan Allspace vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Sisteme de asistenta

Echipat cu tehnologii inteligente şi cu sisteme opţionale de asistenţă a şoferului destinate evitării accidentelor, Tiguan Allspace vă va ajuta inclusiv în situaţiile critice. Pentru un nivel ridicat, liniştitor de siguranţă.

Confort

De cele mai multe ori, terenul nou înseamnă ieşirea din zona de confort. Cu atât mai important este ca drumul într-acolo să fie confortabil. Cu interiorul să generos şi numeroşii asistenţi pentru confort, Tiguan vă va face fiecare călătorie mult mai plăcută.

Vreau sa ma programez la Test Drive cu Tiguan Allspace.DasWeltAuto