T-Roc

Atitudinea increzatoare ii este inscrisa in gene.

Apreciati designul de calitate si un caracter de sine statator? T-Roc iese in evidenta cu designul sau expresiv de crossover si cu numeroasele sale variante de personalizare.

Dotari si Design

Pentru o impresie puternica, greu de uitat. Design expresiv, numeroase variante de personalizare si finisaje de calitate, pana la cele mai mici detalii: T-Roc stie cum sa impresioneze.

Multimedia

Fiecare calatorie va va oferi mai mult. Timpul petrecut la bordul modelului T-Roc nu este timp pierdut. Sistemele multimedia moderne oferite de modelul T-Roc va permit sa fiti mereu la curent cu toate noutatile, sa vorbiti la telefon prin intermediul dispozitivului hands-free, sa ascultati melodiile preferate si, de asemenea, va arata drumul spre destinatie. Iar daca doriti, puteti sa optati si pentru functia de comanda vocala.

Sisteme de asistenta

Evitati stresul inutil. Chiar daca sunteti obisnuit sa fiti mereu activ: T-Roc va poate degreva de sarcini in multe situatii. in cazurile optime, sistemele sale de asistenta ajuta chiar la evitarea accidentelor.

Confort

Potrivit cu stilul dumneavoastra de viata. Oferind confort si spatiu generos, T-Roc va ofera vaste posibilitati de a va exprima personalitatea. Printre acestea se numara si elementele progresiste de design si numeroase variante de personalizare.

Tehnologia

La fel de eficient si flexibil ca dumneavoastra. Va doriti performante ridicate. Mai ales din partea unui automobil. De aceea, modelul T-Roc este disponibil optional cu 4MOTION, pentru tractiune optima pe aproape orice fel de suprafata de rulare, precum si cu suspensii sport pentru manevrabilitate excelenta si cu suspensii cu reglare adaptiva DCC.

Vreau sa ma programez la Test Drive cu T-ROC.DasWeltAuto