T-Roc

T-Roc

Pret REMAT** de la 15.473€

OFERTA VALABILA PENTRU ACHIZITII CASH

Rata: 156,28 €/luna include TVA si CASCO*

T-Roc - autoturism echipat cu:

- Aer conditionat manual
- Blocuri optice spate cu led
- Jante otel 16"
- Radio cu conectivitate Bluetooth


* Rata de leasing : 156,28 €/luna include TVA si CASCO* (calculatia a fost facuta cu avans 50% / perioada 60 luni / valoare reziduala 20% si tariful de dobanda variabila 5,89% cel mai mic in EUR, asigurator Porsche Asigurari)
** Pretul include tichetul REMAT, valoare 1.400 EUR cu TVA (contravaloarea a 6.500 lei, 1 EUR = 4.64 RON)
*** Pretul nu include accesorii sau dotari optionale. Oferta valabila incepand cu data intrarii in vigoare a Ghidului 2018 de finantare PSIPAN derulat de AFM si finantat de Fondul pentru mediu, sub rezerva acceptarii PIA ca dealer autorizat validat in Program si indepliniriide catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2018.

Consulta Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2017 - 2019

***Stimate client REMAT,

Inscrierea Dvs. in Programul REMAT este certificata doar in momentul acceptarii notei de inscriere.
Va rugam sa solicitati consilierului dvs de vanzari aceasta nota de inscriere (acceptarea se face in termen de max 5 zile).
In cazul neeliberarii acestei note de catre consilierul dvs. de vanzari va recomandam sa nu continuati procesul de achizitie prin REMAT 2018.


**** Oferte destinate persoanelor fizice, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile sunt obținute prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare, calculate în Euro (1 € = 4,6429 lei). Prețurile nu conțin valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

Solicita detalii REMAT


DasWeltAuto