Noul Polo

Trendline 1.0 75 CP

Pret incepand de la: 12.055€
Avantaj client: 1000€*
  • Aer conditionat manual
  • Inchidere centralizata
  • Front Assist
  • Geamuri electrice fata
  • Radio Composition Colour

* Avantajul client de 1000 euro este valabil numai pentru nivelurile de echipare Trendline si Comfortline

Protejat. Stilat.

Noul Polo are grija de dumneavoastra din toate punctele de vedere. Dispunand de si mai multe sisteme de asistenta decat modelul precedent, Polo este "atent" la tot ceea ce se intampla in jurul masinii. Desi, cel mai interesant este chiar el insusi, cu designul sau nou, cu linia profilului coborata, cu contururi dinamice si faruri cu design nou. In fiecare calatorie.

Dotari si Design

Noul Polo: fiabil, sigur si sportiv. Cu limbajul sau clar al formelor si cu liniile sale elegant, a gasit echilibrul perfect intre design si functionalitate, impresionand cu dotari confortabile, sigure si moderne. Pe scurt: Polo starneste imediat dorinta de a-l conduce.

Multimedia

Poate ca sunteti nevoit sa vorbiti la telefon in timp ce conduceti sau aveti nevoie de informatii actuale sau de ajutorul navigatiei pentru a ajunge la destinatie sau poate doriti pur si simplu sa ascultati muzica: Polo va ofera diferite posibilitati de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu si confortabil.

Sisteme de asistenta

Sistemele inteligente de asistenta oferite pentru Polo contribuie la cresterea confortului in calatorii si va pot ajuta sa faceti fata situatiilor critice sau chiar sa le evitati. si chiar daca uneori nu va veti da seama direct de interventia sistemelor, veti beneficia totusi de sentimentul placut de a sti ca ele exista si va sustin la nevoie.

Confort

Veti fi foarte placut impresionat de confortul calatoriilor la bordul modelului Polo. Datorita dotarilor pentru confort, pozitia pe scaun este confortabila si va menajeaza spatele. Puteti, de asemenea, seta conditiile climatice preferate, folosind sistemul de climatizare Climatronic.

Tehnologia

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru Polo se evidentiaza prin consumul redus, cuplul ridicat si puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care calatoresc cu placere, dar sunt atenti si la consum.

Personalizare

Concepeti designul automobilului dumneavoastra Polo alegand din mai multe pachete. Micile detalii va vor ajuta sa dati nastere unui caracter puternic si sa beneficiati de un insotitor stilat.

Vreau sa ma programez la Test Drive cu Noul Polo.DasWeltAuto