Noul Golf 8


Noul Golf stabilește noi standarde în digitalizarea pe șosele. Fiecare călătorie este mai confortabilă și mai relaxată datorită sistemelor de asistență inteligente. Combinate cu stilul tipic al unui Golf.


Digital Cockpit


Tabloul de instrumente Digital Cockpit este echipat ca standard cu un ecran color de 25,4-cm (10-inchi) și rezoluție ridicată, pentru afișarea informațiilor importante pentru dvs. Puteți alege conținutul standard care să vă satisfacă preferințele, cum ar fi turometrul, vitezometrul și odometrul, puteți să afișați sistemele de asistență sau să optați pentru o combinație dintre harta de navigație și ecranul media - toate în grafice și animații atrăgătoare.

Car2X vede ce se întâmplă în față.


Autovehiculele care comunică unul cu celălalt în trafic ne fac drumurile mai sigure, reduc blocajele și emit avertizări despre pericolele localizate. Alertele standard de pericol în trafic furnizează șoferului informații utile, de ex. avertizări legate de lucrări rutiere și apropierea mașinilor de intervenție în caz de urgență. Acest tip de comunicație utilizează tehnologia Car2X prin Wi-Fi (pWLAN). Tempomatul adaptiv (ACC) cu funcție Car2X oferă șoferului o gamă largă de informații utile și poate de asemenea realiza intervenții active, de exemplu la apropierea de capătul unui blocaj în trafic. Cu un schimb permanent de date prin Wi-Fi (pWLAN).


Golf 8

Pret incepand de la: 17.061 € + TVA

Dotari:
Innovision Cockpit
IQ.LIGHT. Lumina cu IQ.
IQ.DRIVE: Car2X vede ce se intampla in fata
Voice Control
Faruri Matrix LED

DasWeltAuto
Noul Golf 8

Eroare

Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.