Noul Golf

Noul Golf reseteaza standardele clasei sale, fiind cel mai avansat model de volum din punct de vedere: Siguranta, Tehnologie, Performanta, Comfort.Dotari si Design

Toate modelele Volkswagen sunt caracterizate prin dotari de inalta calitate si prin limbajul clar al designului. Numeroasele optiuni de personalizare va ofera posibilitati aditionale pentru a va crea automobilul dumneavoastra Golf propriu si personal. Veti fi uimit sa vedeti cat de vasta este gama de optiuni din care puteti alege.

Exterior.

Se vede de la prima privire ca este un Golf. Dar ca toate generatiile, are trasaturi marcante care il individualizeaza. De la farurile si barele de protectie cu design nou, la grila radiatorului cu aspect dinamic si la difuzorul din spate, sau blocurile optice expresive cu LED din spate.

Interior.

Spatiul intalneste confortul, intalneste calitatea, intalneste tehnologiile de ultima ora. Iata ce va ofera Golf la interior. Si toate acestea au un singur scop: sa va asigure calatorii cat mai relaxate.

Lumini.

Designul atractiv al luminilor noului Golf atrage privirile - in toate variantele disponibile. Indiferent de versiunea pe care o veti alege: farurile va vor asigura o buna vizibilitate.

Jante.

Combinatia de jante si anvelope cu care Golf-ul dumneavoastra arata cel mai bine este o chestiune care tine strict de gusturile fiecaruia. In orice caz insa, orice model de jante din aliaj usor subliniaza caracterul sportiv al modelului Golf.
Vreau sa ma programez la Test Drive cu Noul Golf.

DasWeltAuto