Despre reteaua de dealeri Porsche Inter Auto Romania

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG , fiind reteaua de retail (dealeri proprii) a marcilor concernului Volkswagen. Bentley, Lamborghini, Porsche, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen autovehicule comerciale si DasWelatuto sunt marcile care se regasesc in oferta comerciala a Porsche Inter Auto Romania.
Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, parte a Grupului Volkswagen, are sediul la Salzburg si detine in Europa aproximativ 125 dealeri proprii, fiind considerat cel mai mare retailer auto din Europa, cu o cifra de afaceri de 1,4 miliarde EUR in 2014.


In Romania, reteaua dealerilor Porsche Inter Auto este formata din patru dealeri auto in Bucuresti, incluzand Porsche Pipera, cel mai mare centru de vanzari auto premium si luxury din regiunea SEE și un centru auto ultra-modern deschis la Timisoara. Toti dealerii Porsche Inter Auto ofera servicii complete: de la finantare auto pentru contracte individuale sau de flote, vanzare si intretinere de masini noi, la trade-in si vanzare masini de ocazie inclusiv pentru marcile exclusiviste: Porsche, Bentley, Lamborghini.


In Bucuresti, cei 4 dealeri din reteaua Porsche Inter Auto Romania sunt urmatorii :

 • - Porsche Pipera

  – vanzari si service pentru marcile Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini si DasWelatuto

 • - Porsche Bucuresti NORD

  - vanzari si service pentru marcile Volkswagen, SEAT & Skoda, VW Comerciale

 • - Porsche Bucuresti VEST1

  – vanzari Volkswagen, Skoda si VW Comerciale / service Volkswagen, Audi, Seat, Skoda si VW Comerciale

 • - Porsche Bucuresti VEST2

  - vanzari Audi, SEAT si DasWelauto

In Timisoara suntem prezenti prin:

 • - Porsche Timisoara

  – deschis in decembrie 2009, cel mai mare si mai sofisticat centru auto pentru Audi si Skoda care dispune si de un service de top pentru marcile Volkswagen,Audi, SEAT, Skoda Volkswagen Comerciale si Porsche.


DasWeltAuto
Dealeri Porsche Inter Auto Romania

Eroare

Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.